Monster Notebook'tan efsane kampanya!

Her marka ve model çalışır durumdaki eski notebookunu getirene seçili Semruk modellerde 10.000 TL indirim fırsatı! #İşBirliği

Steam Haftalık İndirim Önerileri: 14/10/2023

Paylaş

Steam haftalık indirimlerine baktığımız listeye hoş geldiniz sevgili Atarita okurları. Bu yazıda sizler ile birlikte Steam’in derin dehlizlerine inecek ve indirime giren bazı oyunlara bakacağız. Listemizde 10 adet oyun yer alacak ve bu oyunları indirim oranlarına göre seçmeye çalıştık. Şimdiden herkese iyi alışverişler, iyi oyunlar dileriz!

Steam haftalık indirimlerinde alabileceğiniz 10 oyun:

Steam haftalık indirimleri

Bu hafta Steam haftalık indirimleri içerisinde oldukça cazip fiyatlı oyunlar bulunuyor. Battlefield serisindeki oyunlar güzel indirimler alırken, 2021’e damga vuran Vampire Survivors gibi yapımlara da yer vermeye çalıştık. Her oyunun indirim bitiş tarihleri değişkenlik gösteriyor bu sebeple açıklama içerisinde bitiş tarihleri hakkında bilgileri paylaşacağız. Daha fazla uzatmadan listemize geçelim isterseniz;

Battlefield 2042 – %84 indirim ile birlikte 95,99 TL

Oldukça çalkantılı bir çıkış süreci gösteren ama gelen güncellemeler ile birlikte toparlanmaya başlayan Battlefield 2042, daha önce hiç düşmediği bir fiyata inmiş durumda. Geçmiş indirim dönemlerinde 140,00 TL ve 114,00 TL civarına düşen oyun, bu sefer 100 TL’nin de altını görmüş durumda. Aynı zamanda gelen güncellemeler ve sezon içerikleriyle birlikte şans verilmeyi hak ediyor diye düşünüyoruz.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 26 Ekim

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition – %80 indirim ile birlikte 69,80 TL

Belki de kaç yıllık oyuna bu kadar miktarlar ödemek size normal gelmiyor olabilir ancak Skyrim, normal bir oyun değil. 70 TL gibi bir fiyata bu kadar dolu, bu kadar hikaye odaklı ve bu kadar özgürcü bir oyun daha bulmanız günümüzde çok zor. Eğer daha önce hiç oynamadıysanız veya kısa bir bakış atıp daha sonra iade ettiyseniz şimdi almanın tam sırası olabilir.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 20 Ekim

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint – %80 indirim ile birlikte 53,80 TL

Ubisoft’un uzun bir aradan sonra Steam’e geri dönmesiyle birlikte yeni dönem yapımlarını platform içerisine getirmesine çok sevinmiştik. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint‘te onlardan bir tanesi. Aslında oyun çok iyi bir konumda yer almıyor. Yapay zeka ve bazı optimizasyon hataları bulunuyor ancak bu fiyata en azından kütüphane koleksiyonluğu için bile satın alınabilir.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 16 Ekim

Vampire Survivors – %30 indirim ile birlikte 34,30 TL

2021 yılını kasıp kavuran ve ödül üstüne ödül alarak başarıdan başarıya koşan Vampire Survivors, muhteşem bir indirimde ve bu indirim artık son fırsatınız olabilir. Geçen gün yayınladığımız “zam gelmeden alınabilecek oyunlar” listesinde de kendisine yer verdik. Muhakkak almalı ve en azından şimdi oynamasanız bile ileriye dönük bir yatırım olarak düşünebilirsiniz. Ayrıca çok kısa bir sürenizin kaldığını da hatırlatmamız gerekiyor.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 16 Ekim

High On Life – %34 indirim ile birlikte 60,72 TL

92 TL gibi bir fiyattan çıkarak hepimizi şaşırtan High On Life, aylar geçmesine rağmen halen zamlanmadı ve üstüne indirime girmeyi başardı. Kendine has kara mizah unsurları ile bezenen hikayesinin yanı sıra, konuşan silahlar ve çeşitli aksiyon dinamikleri ile oldukça eğlenceli bir yapım kendisi. Çıktığı dönemlerde inceleme şansı da bulmuştuk. Dilerseniz incelemeye buradan ulaşabilirsiniz.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 16 Ekim

Sid Meier’s Civilization VI – %90 indirim ile birlikte 21,90 TL

Strateji hayranlarının göz bebeği olan Sid Meier’s Civilization VI, sıra tabanlı unsurlarıyla birlikte sizi saatler boyunca başına kilitlemeyi başarabiliyor. 2016 senesinde çıkmasına rağmen halen daha oynanabilirliği yüksek bir konumda ve oldukça iyi indirim görmüş diyebiliriz.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 26 Ekim

Thief Simulator –%90 indirim ile birlikte 19,00 TL

Geçtiğimiz günlerde serinin yeni oyunu çıktı ve ilk oyun olan Thief Simulator oldukça güzel bir indirim gördü diyebiliriz. Biraz gerilimli, biraz da heyecanlı bir yapım arıyorsanız o zaman doğru yerdesiniz demektir. Size verilen görevler doğrultusunda evlere girerek hırsızlık yapıyor ve oyundaki paranızı çoğaltarak zengin olmaya çalışıyorsunuz.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 19 Ekim

Trine: Ultimate Collection – %80 indirim ile birlikte 165,15 TL

Serinin içerisindeki oyunlar geçtiğimiz günlerde zam mağduru oldu ancak bu paket sayesinde oldukça uygun fiyatla tüm oyunlara sahip olabiliyorsunuz. Trine Enhanced Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power ve Trine 4: The Nightmare Prince sadece 165,15 TL karşılığında kütüphanenize dahil olacak dostlar. Steam haftalık indirimleri sırasında mutlaka bir göz atın deriz.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 25 Ekim

The Last Campfire – %80 indirim ile birlikte 29,80 TL

Kayıp bir kor parçasını oynadığınız ve onun eve dönüş yolundaki macerasına eşlik ettiğiniz The Last Campfire, duygu yüklü hikayesi ve bulmacalı oynanışıyla ön plana çıkıyor. Steam haftalık indirimleri içerisinde oldukça güzel bir fiyata inmiş durumda kendisi. Biraz kafa yorayım ama aynı zamanda iyi bir hikaye dinleyeyim diyorsanız bu hafta sizin için en iyi alternatif olacaktır.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 18 Ekim

Songs of Conquest – %50 indirim ile birlikte 25,00 TL

Klasik bir sıra tabanlı strateji oyunu olarak görülen Songs of Conquest, aynı zamanda içerisinde rol yapma temelleri de barındırıyor. Listemizin son oyunu kendisi. Henüz Erken Erişimde yer alıyor ve Tam Sürüme geçtiği zaman fiyatında artış bekleniyor. Bu son fırsatınız olabilir dostlar.

  • İndirim Bitiş Tarihi: 16 Ekim
Atakan Gümrükçüoğlu
Atakan Gümrükçüoğlu
Babadan gelme video oyun tutkunluğumun önüne geçemiyor, yazdıkça yazıyor ve en sonunda tekrar oyun oynuyorum. Fighting Force ile başlayan maceram günümüz popülaritesine kadar uzanıyor...

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments

Daha Fazla Atarita

Oyun Gündemi: