Farming Simulator 22 Sistem Gereksinimleri, Fiyatı, Türkçe Dil Desteği: İşte Tüm Detaylar!

Atarita'da reklam ve sponsorlu içerikler açıkça belirtilmiştir. Bunun dışındaki hiçbir içerik ticari bir ortaklık sonucunda hazırlanmamıştır. Bkz: Editöryel Standartlar

Paylaş

Huzur dolu bir çiftçilik oyunu oynamak için bilgisayarınız yeterli mi? Gelin Farming Simulator 22 sistem gereksinimleri ve teknik detaylarını yakından inceleyelim. Ayrıca bu yazımızda oyuna dair Türkçe dil desteği, fiyatı ve bilmeniz gereken önemli detayları da ele alacağız. Giants Software tarafından sürdürülen serinin şimdilik son oyunu olan yapımı bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmayacağı ile başlayalım.

Farming Simulator 22 sistem gereksinimleri

Minimum (1080p – 30 FPS)

  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-3300 veya AMD FX-8312
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon R7 265 (En az 2GB)
  • DirectX: DirectX 11 destekleyen bir ekran kartı gerekir.
  • Depolama: 35 GB

Önerilen (1080p – 60 FPS)

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-5675 veya AMD Ryzen 5 1600
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 570 (En az 6GB)
  • DirectX: DirectX 11 destekleyen bir ekran kartı gerekir.
  • Depolama: 35 GB
Farming Simulator 22 sistem gereksinimleri
Farming Simulator 22 sistem gereksinimleri

Yukarıda gördüğünüz Farming Simulator 22 sistem gereksinimleri, oyunu çalıştırmanız için gereken donanımları gösterir. Minimum tarafta düşük performans ile dahi olsa oyunu çalıştırabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız işlemci, ekran kartı ve RAM özelliklerini görebilirsiniz. “Önerilen” ise oyunu standart kabul edilen 60 FPS (saniye başına kare) hızıyla oynayabilmeniz için gereken bilgisayar bileşenlerini gösterir.

Farming Simulator 22 kaç GB yer kaplar?

Farming Simulator 22’yi bilgisayarınıza yükleyebilmeniz için en az 35 GB boş depolama alanına ihtiyacınız var. Bununla birlikte, oyunun Platin veya Premium sürümlerini satın aldığınızda ortalama 2-3 GB kadar ek indirme olabileceğini de belirtebiliriz.

Oyun için herhangi bir SSD koşulu bulunmuyor. Yani daha yavaş okuma/yazma hızlarına sahip olan HDD depolama aygıtlarınıza da yükleyip oynayabilirsiniz. Şayet yükleme ekranlarını beklemeyi sevmiyorsanız, oyunu daha hızlı bir aygıtta depolamak faydalı olacaktır.

Farming Simulator 22 sistem gereksinimleri tarafında öğrenmeniz gerekenler bunlardı. Şimdi oyuna dair merak edilen diğer soruların yanıtını verdiğimiz kısma geçebiliriz.

Sevilen çiftçilik simülasyonu hakkında bilmeniz gereken detaylar

Sakin ve huzurlu şekilde, belirli ekonomik hesapları yaparak ekinlerimizi ekip biçtiğimiz çiftçilik oyunu ülkemizde de hayli seviliyor. Giants Software‘in oyunu hala her gün 40 binden fazla oyuncuya ev sahipliği yapmakta. Biz de merak eden oyuncular için, oyuna dair bilinmesi gereken birkaç detayı paylaşmak isteriz. Özellikle fiyatlandırma tarafında bir fırsat olarak görülebilecek bazı detayları sizlere aktarıyoruz.

Farming Simulator 22 fiyatı kaç TL?
Farming Simulator 22 fiyatı kaç TL?

FS 22 fiyatı: Steam’den mi, Epic Games Store’dan mı almalı?

Farming Simulator 22 fiyatı PC’de satıldığı her iki platformda da farklılıklar gösteriyor. Türkiye için Türk Lirası ile alışveriş yapabildiğimiz Epic Games Store’da ise hali hazırda bir hatadan kaynaklandığını düşündüğümüz harici bir durum bulunuyor.

Oyunun, içerisinde Platin sürümünün de bulunduğu Premium sürümü an itibarıyla Platin’den daha ucuza satılıyor. Epic Games Store ve Steam üzerinde oyunun tüm versiyonlarının fiyatlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Sürüm/PlatformSteamEpic Games Store
Farming Simulator 22 Standart Sürüm9,99$340₺
Farming Simulator 22 Platin Sürüm14,98$510₺
Farming Simulator 22 Premium Sürüm19,97$450₺
Farming Simulator 22 fiyatı

Oyunda Türkçe dil desteği var mı?

Evet, Giants Software’in sevilen çiftçilik simülasyonu oyununu Türkçe dilinde oynayabilirsiniz. Arayüz tamamen dilimize yerelleştirilmiş ve oyundaki tüm nesnelerin açıklamaları da yine Türkçe olarak yer alıyor. Bu sayede araçları kullanmak ve işleyişi anlamak Türkiye’deki oyuncular için de oldukça kolay bir hal alıyor.

Ayrıca incelemek isterseniz, Türkçe dil desteğine sahip en iyi 10 oyun listemize göz atmanızı da tavsiye ederiz.

Alparslan Gürlek
Alparslan Gürlek
Oyunların yeni yeni yaygınlaştığı dönemlerde bir çocuk olarak video oyunlarıyla ilk bakışta aşk yaşadım. Age of Empires II ile başlayan yolculuk, kendi oyunumu yapmaya kadar ilerledi. Hala oyun sektöründeyim ve hala o ilk kez Age of Empires II oynayan çocuğun tutkusunu taşıyorum.

Atarita'ya abone ol, videoları kaçırma!

1 Yorum

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments

Daha Fazla Atarita

Oyun Gündemi: